Τροποι πληρωμης

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή στο κατάστημα. Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα
  • Με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, Discover Network, American Express). Η CPR COLLECTION σε συνεργασία με την τράπεζα ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η έξτρα χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,50 € με τη μεταφορική ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας μία φωτογραφία ή ένα αντίγραφο της απόδειξης τραπεζικής πληρωμής μέσω e-mail στο info@cprcollection.gr. Η αποστολή της φωτογραφίας ή του αντίγραφου της απόδειξης αυτής, προηγείται της εκτέλεσης της παραγγελίας.

Μπορείτε να προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε

Αριθμός Λογαριασμού:

5125108240798

IBAN:

GR08 0172 1250 0051 2510 8240 798

Όνομα Δικαιούχου:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ

VIVA WALLET

Αριθμός Λογαριασμού:

784614403879

IBAN:

GR5170100000000784614403879

Όνομα Δικαιούχου:

CHRISTINA PARASKEVOPOULOU

Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Σε περίπτωση που για κάποιον από τους παρακάτω λόγους επιθυμείτε να επιστρέψετε ή αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, συμπληρώστε το έντυπο που βρίσκεται αναρτημένο εδώ με τα στοιχεία που απαιτούνται και τον λόγο επιστροφής και στείλτε το με e-mail εντός 7 ημερών στο info@cprcollection.gr. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για την επιστροφή ή αλλαγή στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης 2110024292.

Λόγοι Επιστροφών / Αλλαγών

Οι λόγοι επιστροφής παραγγελίας ή μέρος αυτής μπορεί να είναι οι εξής:

  • Πώληση λανθασμένων προϊόντων ή ελαττωματικά (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π.) με υπαιτιότητα της CPR COLLECTION. Στην περίπτωση αυτή χρεωνόμαστε εμείς τα μεταφορικά επιστροφής με την εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και σας αλλάζουμε τα προϊόντα με καινούργια ή επιστρέφουμε τα χρήματα του καθαρού ποσού της παραγγελίας πίσω, μέσω τραπεζικής κατάθεσης εντός 10 ημερών.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιστροφές σε σκουλαρίκια δε γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.
  • Επιθυμία αντικατάστασης με νέο κωδικό. Στην περίπτωση αυτή το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Άσκηση δικαιώματος υπαναχώρησης. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης 2110024292. Στην περίπτωση αυτή χρεώνεστε εσείς τα μεταφορικά επιστροφής με όποια εταιρεία μεταφοράς επιθυμείτε και σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω μέσω τραπεζικής κατάθεσης εντός 10 ημερών.

Προϋποθέσεις Επιστροφών / Αλλαγών

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης από την εταιρεία μας προς εσάς στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο παραπάνω έντυπο επιστροφών.

Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε για προσωπικούς λόγους να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ξεκινήσει η παραγωγή της από εμάς και αποσταλεί, πρέπει να επικοινωνήσετε με εμάς και να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας
τηλεφωνικώς στο 2110024292 ή
στέλνοντας ένα e-mail στο info@cprcollection.gr
εντός 2 ωρών από τη στιγμή που πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας

Καλάθι αγορών
Scroll to Top