Σχετικά με εμάς

CPRCOLLECTION

H “CPRCOLLECTION” γεννήθηκε σαν μία έμπνευση για δημιουργία και συνδυασμό χειροποίητων και έτοιμων κοσμημάτων για την ανάδειξη της ομορφιάς που κρύβουμε όλες οι γυναίκες. Με μικρά βήματα κάθε ημέρα προσπαθούμε να είμαστε κοντά στις νέες τάσεις της μόδας με ποιοτικά κοσμήματα και ξεχωριστές δημιουργίες για όλους τους τύπους των γυναικών.

Είμαι η Χριστίνα, μια απλή γυναίκα με οικογένεια και στόχους να καταφέρω το καλύτερο δυνατόν και να δώσω το τρανταχτό παράδειγμα στην κόρη μου ότι “μια γυναίκα όλα τα μπορεί”

Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, να μάθω, να κάνω λάθη, να διορθώσω λάθη, να ζητήσω συγνώμη και να αγαπήσω αυτό που ήθελα να γίνω, δηλαδή η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Βασίζομαι στην αγάπη και την προτίμηση σας στον δρόμο που έχω να διανύσω στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει.

Το κατάστημά μας άνοιξε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο του χρόνου στο Ίλιον Αττικής. Έγινε το δεύτερο σπίτι μας, είναι ο χώρος που μας βοηθά να δημιουργούμε και να ονειρευόμαστε τη συνέχεια. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και από κοντά και να επιλέγουμε κάθε φορά μοναδικά κοσμήματα απογειώνοντας όλες σας τις εμφανίσεις.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top